nnnn

Obvestila

***
14. 10. 2019

KO ZADIŠI PO ADVENTU – DUNAJ za 1 dan
Univerza za 3. življenjsko obdobje Pivka in turistična agencija Marco Polo organizirata enodnevno ekskurzijo na Dunaj.

Datum ekskurzije: 30. november 2019

Predviden program ekskurzije:
Odhod avtobusa iz Pivke ob 4.00 uri. Vožnja mimo Ljubljane, Gradca do Dunaja. Na panoramskem ogledu mesta bomo videli palače ob Ringu: Karlovo cerkev, Umetnostno-zgodovinski in Naravoslovni muzej, opero, mestno hišo, parlament, dvorno gledališče, univerzo in Votivno cerkev. Sprehodili se bomo po nekdanjem cesarskem dvorcu Hofburgu in si po želji ogledali zakladnico in grobnico Habsburžanov. Skozi staro mestno jedro bomo prispeli do znamenite stolnice sv. Štefana. Popoldne obiščemo še slovito ekološko ulico nenavadne arhitekture zanimivega avstrijskega umetnika Hundertwasserja. Prosti čas za sprehode med božičnimi stojnicami, kjer bo prijetno dišalo po raznih dobrotah in kuhanem vinu. Prihod v Pivko je predviden v nočnih urah.

CENA:
55 EUR

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s sodobnim avtobusom, zunanje oglede po programu, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo ekskurzije.

DOPLAČILA: zavarovanje z asistenco v tujini VZAJEMNA tujina 3,33 EUR/osebo (najmanj 20-49 sklenjenih zavarovanj), zavarovanje rizika odpovedi 3,00 EUR/osebo.

Vstopnine: (po želji)
Grobnica: 6,50 EUR
Galerija Leopold: 10 EUR
Donavski stolp: 11 EUR

Rok prijave: zaključeno! Prijavljeno 38 oseb
Prijava: na telefon: 031 603 184 (Jelka Čeligoj) ali mail: jelka.celigoj@gmail.com

Cena izleta je odvisna od števila potnikov, zato vas bomo o končni ceni obvestili po prejemu prijav. Za zavarovanje z asistenco v tujini VZAJEMNA tujina in zavarovanje rizika odpovedi (glej doplačila) se odloči vsak potnik sam. Povabite lahko tudi kakšnega sorodnika ali prijatelja.

Rok plačila:
do vključno 14. novembra 2019 po predhodno izstavljenem računu.

***
5. 9. 2019

Prijave za izobraževanje v študijsko leto 2019/2020 je možno oddati od 23. 09 do 05.10 2019. Prijavite se lahko na tel. št.: 040 474 808, email naslova: u3pivka@gmail.com ali preko PRIJAVNICE ZA VPIS na spletni strani.

S spoštovanjem
Mojca Šega Novak
Predsednica društva UTŽO Pivka

Trenutek, ...

E- novice

Želite biti obveščeni o dogajanju v našem društvu? Mesečno bomo pošiljali sporočilo z zanimivimi novicami o delovanju našega društva. Prijavite se zdaj!