nnnn

25. 09. 2018

Univerza za tretje življenjsko obdobje Pivka vabi k vpisu v novo  študijsko leto 2018/2019. Tudi letos smo razpisali 11 študijskih programov, od tega dva nova in sicer: umetnostna zgodovina, kjer bomo preko pomembnih srednjeveških gradov in cerkva spoznali arhitekturo, slikarstvo, kiparstvo predvsem pa življenje takratnega časa. Country ples pa niso samo klobuki, škornji in dobra country glasba, ampak tudi zdravo in aktivno preživljanje prostega časa in druženje s prijatelji.

V vaše domove ste te dni prejeli našo zloženko z vsemi opisanimi študijskimi programi. Preglejte našo ponudbo in prepričani smo, da boste našli kaj zase. V našo družbo vabimo mlade, zaposlene in tiste v pokoju, ki bi radi naredili za sebe nekaj dobrega.

Za vse informacije smo vam na voljo na naši spletni strani, elektronski pošti ali telefonski številki 040 474 808. Veseli bomo druženja z vami.

Trenutek, ...

E- novice

Želite biti obveščeni o dogajanju v našem društvu? Mesečno bomo pošiljali sporočilo z zanimivimi novicami o delovanju našega društva. Prijavite se zdaj!