nnnn

Vpis v novo študijsko leto 2018/2019

25. 09. 2018

Univerza za tretje življenjsko obdobje Pivka vabi k vpisu v novo  študijsko leto 2018/2019. Tudi letos smo razpisali 11 študijskih programov, od tega dva nova in sicer: umetnostna zgodovina, kjer bomo preko pomembnih srednjeveških gradov in cerkva spoznali arhitekturo, slikarstvo, kiparstvo predvsem pa življenje takratnega časa. Country ples pa niso samo klobuki, škornji in dobra country glasba, ampak tudi zdravo in aktivno preživljanje prostega časa in druženje s prijatelji.

V vaše domove ste te dni prejeli našo zloženko z vsemi opisanimi študijskimi programi. Preglejte našo ponudbo in prepričani smo, da boste našli kaj zase. V našo družbo vabimo mlade, zaposlene in tiste v pokoju, ki bi radi naredili za sebe nekaj dobrega.

Za vse informacije smo vam na voljo na naši spletni strani, elektronski pošti ali telefonski številki 040 474 808. Veseli bomo druženja z vami.

V študijsko leto 2017/2018 z novimi znanji

8. 12. 2017

Sredi oktobra se je pričelo že četrto študijsko leto. Od enajstih razpisanih izobraževalnih skupin se je največ slušateljev odločilo za naslednjih devet: angleški jezik (tri skupine), po ena skupina za italijanski jezik, digitalno fotografijo, zelišča, ples, plesno aerobiko in vaje za gibljivost sklepov.
Slušatelji se že dobro spopadajo z novimi znanji – pravijo pa, da ni hudo, saj je vmes veliko smeha in dobre volje, pa tudi novi prijatelji nekaj štejejo.
Ko smo se med seboj dobro spoznali, je prišlo na vrsto fotografiranje. To pa nam je povzročilo kar nekaj težav, saj v tem času prehladov na vsaki fotografiji manjkajo dva ali celo trije slušatelji.

Pa vendar to smo mi.

Slušatelji programa  angleški jezik I, mentorica: prof. Jelka Čeligoj
angleski-jezik-i

Slušatelji programa  angleški jezik II in III, mentorica: prof. Irena Margon
angleski-tecaj_ii-in-iii

Slušatelji programa  italijanski jezik III, mentorica: prof. Bojana Rosina Simonič
italjanščina pivka

Slušatelji programa  digitalna fotografija, mentor: Simon Avsec
digitalna-fotografija

Program  vaje za gibljivost sklepov, mentorica: Sabina Karajković
vaje-za-gibljivost-sklepov-2017

Program  plesni tečaj, mentor: Plesna šola Miran Dance
ples-2017_2

Program  plesna aerobika, mentor: Plesna šola Miran Dance
aerobika-2017

Trenutek, ...

E- novice

Želite biti obveščeni o dogajanju v našem društvu? Mesečno bomo pošiljali sporočilo z zanimivimi novicami o delovanju našega društva. Prijavite se zdaj!